8.25.2011

My Good Bye Letter

Sebenarnya postingan ini lebih ditujukan untuk dokumentasi gw sendiri saat mengirimkan farewell letter ke temen-temen kantor, kolega gw, customer dan vendor.

Hanya sekedar mengingatkan gw bahwa betapa gw sebenarnya sangat mencintai pekerjaan gw. Orang-orang yang selama ini udah bekerja sama dengan gw. *pilu*

Dear friends, colleagues, valuable customers and vendors,

For more than 8 years, I got some emails with subject "farewell" from many colleagues around region. But when the time has to come to myself to say good-bye, I never expect that it will be this hard.

As many of you probably know, tomorrow is my last day at work.
I want to bid farewell to you all and inform you that I am leaving my position at PT. PL* Indonesia to pursue career oppurtunities.

I want to take a few minutes today to convey my thought in being part of Quality team of PT. PL* Indonesia for the last 8 years.
It's been great interacting and knowing each one of you.
Working with all of you is one my million blessings.

And I'd like to thank you for your support and encouragement during my service to this company.

However, I feel that it is time for me to move on to new opportunities.
To spread my wings and to catch up new challenges that I've been dreaming of.

The decision was not an easy one and it took a lot of consideration. I think this decision is in the best interest toward fulfilling my career goals.

I also would like to say special thanks to my beloved team (both Quality and Testing) for the support and the effort that you've given. We might be not one of the perfect teams, but I couldn't ask for a better one.

Special thanks to my boss, the one who has given me the opportunity to learn, to have the experience and to grow.

Last but not least, I just want to walk out the door in grace and appreciation. Just like the same way when I walked in this company 8 years ago.

Surely I will miss working with you, guys. I wish nothing but the success for PT. PL* Indonesia and all of you.

Good luck and thank you so much.

Sincerely yours,
Indah Kurniawaty

Please execuse my poor English. Maklum gw bukan sok kegayaan nulis Good Bye letter ini pake Bahasa Londo. Tapi karena ini juga gw kirim ke kolega yang londo-londo itu lah. Lah kalo gw nulis pake Boso Jowo yo piye mereka iso ngerti. Harus buka google translate dulu dong.

Dan saat gw membaca reply dari mereka satu per satu...gw pun mulai berurai air mata. 

Miss you already, guys!

4 comments:

  1. sedih ya harus meninggalkan teman-teman lama, tapi itu harus dijalani demi masa depan yang baru

    ReplyDelete
  2. Jadi ikutan sedih juga, mbak, tapi yah namanya untuk sesuatu yang lebih baik yah..

    Btw, sapa bilang englishnya gak bagus? Keren gitu kok ;)

    ReplyDelete
  3. Englishnya keren kok mbak, menggunakan kalimat yang ciamik. Ah, ikutan sedih tp namanya farewell pasti sedih...tp tetap kita harus siap menghadapi perubahan *sok wise pdhal ketahuan saya juga udh lamaaa banget di kantor saya, belum berani move* :D

    ReplyDelete
  4. Hmm...turut sedih mbacanya mbak..inilah hidup yah mbak..harus berjalan, untuk yang lebih baik, demi masa depan,..saya kapan yak bikin farewell letter untuk move ke tempat yang lebih baik...move to java harapan saya..:) semoga secepatnya...*amien amien ya allah..
    semoga lancar ditempat yang baru :)

    ReplyDelete